Wie is Marina? Door de ogen van Jasper Jobse: "Marina Noordegraaf (ex-scheikundige) is meester in het leggen van nieuwe verbindingen. Ze bekijkt de wereld en zijn bewoners zoals maar weinigen dat kunnen: Op z'n Marina's. En pas wanneer je haar (werk) kent weet je wat dat is. Puur en oorspronkelijk zoals alleen kinderen dat kunnen en met een fenomenaal vermogen om dat te verbeelden en verwoorden zoals alleen volwassenen dat kunnen. Marina schept orde waar orde onmogelijk lijkt, en legt verbanden in werelden waarvan je niet wist dat je erin woont"
Zin van onzin scheiden Hoe scheid je in tijden van informatieovervloed het kaf van het koren? Hoe zorg je ervoor dat de klant precies die informatie krijgt waar hij om gevraagd heeft? Hoe vertaal je complexe informatie naar je doelgroep? Ik specialiseer me in producten en leertrajecten waarbij je de informatie(systemen) om je heen leert te doorgronden. Zodat ze voor jou gaan werken in plaats van andersom. Praktijkopdrachten vormen daarbij de rode draad. (Digitale) coaching kan een essentieel ingredient zijn
Vormen vertalen Je wilt een boodschap overbrengen aan een groots publiek en zoekt daar nog een passende vorm bij? Als vormvertaler help ik personen en bedrijven te visualiseren en concretiseren wat zij precies willen bereiken. Aansluitend volgt een concrete vertaling naar een bij de vraag passende vorm. Welke vorm helpt om juist déze informatie klip en klaar over te brengen?
De inhoud is ten allen tijde leidend; de vorm dienend.
Kijk maar, er staat niet wat er staat Beelden krijgen hun betekenis door de manier waarop je ze in de wereld zet en ziet. Mijn weblog is een proeftuin voor mijn verbeeldingskr8. Ik speel er, experimenteer er, leer er. De beelden die ik maak staan soms ver van me af, maar via een omweg toch vaak verrassend dichtbij.

Bezoek verbeeldingskr8 voor de beelden bij de woorden.
Op schouders van reuzen Niemand is een eiland op zichzelf. We worden wie we zijn door ons te spiegelen aan onze omgeving. Ik noem mijn vader die voorleefde dat je niet hoeft te kiezen tussen je kwaliteiten, mijn moeder die mij leerde dat "the bad guys" net zo goed mensen zijn als "the good guys", Albert Einstein voor zijn verbeeldingskr8, de moeder van Albert die hem elke dag vroeg of hij nog een goede vraag had gesteld op school, Marie Curie die liet zien dat mannen en vrouwen meer op elkaar lijken dan ze verschillen, Thor Heyerdahl voor zijn daadkr8 & de "onzichtbaren" die de moed hadden en hebben elke dag op te staan om de dingen te doen die gedaan moeten worden.
Verbeeldingskr8: Zicht op mogelijkhedenBeeldend werken helpt mensen om op een veilige manier buiten hun comfort zone te treden. Hierdoor worden mensen zich bewuster van verschillende perspectieven en daarmee ook van hun eigen mogelijkheden. De onderliggende vraag die ik daarbij stel is: Wat kun jij bijdragen om ervoor te zorgen dat iedereen (inclusief jij) makkelijker en geinspireerder van A naar B komt?
Kaartverkoop Te koop: Inspiratiekaartenset 'minimensjes'. Inhoud: 16 verschillende kaarten voor € 12,75 (inclusief € 2,32 verzendkosten). Hier kun je kijken welke kaarten er in de set zitten. Wil je één of meerdere sets bestellen? Stuur dan een mail met het aantal sets dat je wilt bestellen. Je ontvangt dan z.s.m. een factuur. Na betaling stuur ik de set(jes) toe.
Meer weten?

E-mail: CU@marinanoordegraaf.nl
Telefoonnummer: +31650982453
Twitter: @verbeeldingskr8
Linkedin:www.linkedin.com/in/marinanoordegraaf

Visueel werk: Visuele vertellingen, video's van mijn hand, elevator pitch, weblog, beeldverslagen